21-04-2023

24U KICK OFF
PAUL RAMAKERS

 

Inhoud

Leef jij je leven zoals jij dat wil? Of ben je voortdurend bezig met het managen van verwachtingen? Leef je of word je geleefd?

Paul Ramakers markeert de start van zijn nieuwe leven op 19 februari 2019. Een eerlijk leven, waarin hij eigenaar is van zijn eigen beslissingen. “Authentiek en trouw aan mijzelf. Een leven, waarin ik de situatie controleer in plaats van andersom.” Hij blijkt een agressieve vorm van kanker te hebben en en zonder twijfel laat hij meteen zijn been amputeren.

Bepakt met zijn verhaal trekt hij de wereld door om ogen te openen. Een brutaal eerlijk verhaal dat hij, met een gezonde dosis humor en zelfspot, met iedereen deelt die het horen wil.

Laten we samen op reis gaan. Een reis van de wereld van de wil, naar de wereld van het doen. Hoe ver liggen deze werelden voor jou uit elkaar?

Misschien de eye-opener te ontdekken wat je nu eigenlijk wil of juist het inzicht dat wat je doet wellicht niet bij je past en dat wat je doet gevolgen heeft waar je op dit moment van wegkijkt. Ik geloof er namelijk in dat als je “willen” en “doen” aan elkaar verbindt, je niet alleen gelukkiger en gezonder bent, maar ook succesvoller.

Deze 24U KICK OFF opent ogen en wil je niet missen!

 

Programma

07.30 UUR

ONTVANGST EN ONTBIJT

08.00 UUR

PRESENTATIE & INTERACTIEVE Q&A

09.00 UUR

NETWERKEN

10.00 UUR

EINDE EN WEER AAN HET WERK

Aanmelden

Spreker

Paul Ramakers

Spreker, Co-founder I am Vital

Info

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.


Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten