24U KICK OFF
Dinsdag 29 september 2020 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in het Philips stadion, Frederiklaan 10A, Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Alje Kuiper, strateeg en eigenaar van mijnimpact.nl.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Alje Kuiper

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Alje Kuiper, strateeg en eigenaar van mijnimpact.nl. Missie: versnellen van duurzaamheid bij bedrijven, door het te verbinden met business én gedragsverandering.

Op zoek naar (meer) impact?

Duurzaamheid en social impact is vaak nog meer een ‘sidekick’ dan een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsstrategie. Dit terwijl duurzaamheids-issues de laatste tijd zowel economisch als politiek voorpagina-nieuws zijn; bedrijven die hier pro-actief in handelen kunnen nu een voorsprong creëren in de snel veranderende markt. Maar hoe dan en welke stappen zijn het meest effectief voor mijn bedrijf?

24U KICK OFF | PHILIPS STADION

29.09.2020, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.