24U KICK OFF

Dinsdag 21 april 2020 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in het Philips stadion, Frederiklaan 10A,  Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Martijn van Grieken, Director Data Science & A.I. bij Gimix

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Martijn van Grieken

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Martijn van Grieken is na zijn studie naar Australië verhuisd om de (lokale) overheid te adviseren hoe datagedreven te gaan werken en kosten-efficient beleid te voeren op basis van data. Na een omzwerving van 8 jaar is hij teruggekeerd naar zijn geboorteplaats Eindhoven om op de High Tech Campus het Data Science bedrijf Gimix te starten.

 

Martijn spreekt over de inzet van A.I., waarbij specialistische kennis van mensen als het ware wordt vastgelegd in wiskundige algoritmes en modellen. A.I. zal bijdragen om in een complexe wereld waarin data exponentieel toeneemt, organisaties te helpen waarde uit data te creëren en relevante informatie op juiste moment beschikbaar te maken, om betere beslissingen te nemen, meer controle te krijgen en resultaat te verbeteren. Zijn visie; een wereld creëren waar artificial intelligence (A.I.) betrouwbaar, transparant en toegankelijk gemaakt wordt voor alle organisaties.

24U KICK OFF | PHILIPS STADION

21.04.2020, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.