18-06-2024

24U KICK OFF | ONDERNEMERSLESSEN

INHOUD

Raymon Pouwels is een gedreven en ambitieuze ondernemer die bekend staat om zijn bijdrage aan de deelvervoerindustrie. In juli 2022 stond hij al eens op ons podium

Met zijn visionaire geest en ondernemersvaardigheden richtte Raymon het succesvolle bedrijf GO Sharing op. Vier jaar lang stuurde hij dit aan om het uiteindelijk tot een succesvolle verkoop te brengen.

Met zijn onderneming wist Raymon de aandacht te trekken van investeerders door onder andere 60 miljoen investering binnen te halen. In 2020 werd hij opgenomen in de Forbes 30 Under 30-lijst, die de meest invloedrijke en succesvolle jonge ondernemers ter wereld erkent.

Raymon’s leiderschap en visie hebben GO Sharing geholpen om snel uit te breiden en internationaal succes te behalen. Het bedrijf was in 2021 de snelst groeiende start up van de Benelux en heeft inmiddels meer dan 2 miljoen klanten in Europese landen.

Na de verkoop van GO Sharing is hij samen met Bibi Jorissen nu Umob gestart, een platform waarbij alle deelmobiliteit, taxi en OV in 1 app te gebruiken is en wat al binnen anderhalf jaar  6 miljoen heeft opgehaald en daarmee hard op weg is om een grote verandering te maken in de manier waarop mensen gebruik kunnen maken van alle vormen van mobiliteit.

Tijdens deze 24U KICK OFF deelt Raymon zijn ondernemerslessen en gaat hij in op het aantrekken van investeringen.

Programma

07.30 UUR
Ontvangst en ontbijt

08.00 UUR
Presentatie & Interactieve Q&A

09.00 UUR
Netwerken

10.00 UUR
Einde en weer aan het werk

LOCATIE
’t Boshuys Best

Sprekers

Raymon Pouwels

Oprichter Go Sharing en Umob

Info

Aanmelden:Voor leden van 24U verloopt het aanmelden via de 24U App. Download deze app mocht je dat nog niet gedaan hebben en meld je dan meteen aan voor deze en de andere events.

Niet leden: Jij bent van harte welkom om eenmalig kennis te komen maken met ons netwerk. Heb je interesse, mail dan naar netwerk@24uurinbedrijf.nl

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven