21-04-2023

24U KICK OFF | REGIE OVER JE LEVEN

 

INHOUD

In samenwerking met Driessen groep – Events die werken bieden wij dit keer een 24U KICK OFF XL aan om jullie van nog meer inspiratie te voorzien.

Leef jij je leven zoals jij dat wil? Of ben je voortdurend bezig met het managen van verwachtingen? Leef je of word je geleefd?

Paul Ramakers markeert de start van zijn nieuwe leven op 19 februari 2019. Een eerlijk leven, waarin hij eigenaar is van zijn eigen beslissingen. “Authentiek en trouw aan mijzelf. Een leven, waarin ik de situatie controleer in plaats van andersom.” Hij blijkt een agressieve vorm van kanker te hebben en zonder twijfel laat hij meteen zijn been amputeren. Bepakt met zijn verhaal trekt hij de wereld door om ogen te openen. Een brutaal eerlijk verhaal dat hij, met een gezonde dosis humor en zelfspot, met iedereen deelt die het horen wil.

Menno Lanting neemt het stokje over, hij geldt als dé expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op innovatie, organisaties en leiderschap. Menno neemt ons mee in het verhaal  van werkgeluk in het digitale tijdperk.

 

Wil jij nog meer inspiratie opdoen deze ochtend dan heb je de mogelijkheid om de primeur bij te wonen van de boekpresentatie van Hans van Breukelen en Benno Diederiks: Mentaal Scoren – jouw duurzame inzetbaarheid.
Huiskomiek Marcel Stevens zal de ochtend op een ludieke manier samenvatten waarna de officiële lancering van Eventbedrijf Driessen Groep de uitsmijter zal zijn.

Programma

07.30 UUR
ONTVANGST EN ONTBIJT

08.00 UUR
OPENING DAVID & JOKE

08.10 UUR
KEYNOTE PAUL RAMAKERS

08.50 UUR
NETWERKTAFELS

09.50 UUR
KEYNOTE MENNO LANTING

10.20 UUR
EINDE ( voor wie moet gaan)

EXTRA PROGRAMMA

10.20 UUR
PRIMEUR BOEKPRESENTATIE HANS VAN BREUKELEN EN BENNO DIEDERIKS

10.50 UUR
LUDIEKE AFSLUITING MARCEL STEVENS

11.00 UUR
LANCERING EVENTBEDRIJF DRIESSEN GROEP

LOCATIE
BRAINPORT HUMAN CAMPUS, HELMOND

Sprekers

Paul Ramakers

Spreker, Co-founder I am Vital

Menno Lanting

Spreker, auteur en trendwatcher

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis.
Niet-leden betalen €49,95,- (excl BTW) per persoon.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven