16-11-2021

24U KICK OFF | RICK SCHOLTE

OOG VOOR GELUID

INHOUD

OOG VOOR GELUID

Hij is innovatief ondernemer, onderzoeker en een man met een missie: Dr.ir. Rick Scholte (1979) wil de dagelijkse geluidsvervuiling terugdringen. Daarvoor startte hij in 2009 zijn bedrijf Sorama, waar hij geluidscamera’s ontwikkelt die geluidsoverlast traceren. De toepassingen zijn oneindig en de effecten zijn groots.

Wereldwijde belangstelling
De impact van geluid op onze gezondheid en veiligheid is vergelijkbaar met die van luchtvervuiling. Het is dan ook niet voor niets dat er vanuit heel de wereld grote belangstelling is voor zijn slimme en betaalbare oplossingen voor geluidsproblematiek.

Passie
Tijdens deze 24U KICK OFF vertelt Rick waarom hij het ondernemersavontuur verkoos boven de vele aanbiedingen die hij na zijn promoveren kreeg. Hij geeft in inkijkje in de ontwikkelingen, toepassingen en uitdagingen waar hij met zijn medewerkers dagelijks met veel passie aan werken.

Programma

Tijden onder voorbehoud

07.30 uur

Ontvangst en ontbijt

08.00 uur

Presentatie: Rick Scholte en interactieve Q&A

08.45 uur

Netwerken

09.45 uur

Einde en weer aan het werk

Sprekers

Rick Scholte

Sorama

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven