19-01-2023

24U KICK OFF | ROB ADAMS

RETURN ON LEARNING

INHOUD

Waarom Return on Learning? Het antwoord hierop is eenvoudig. Hoge leercurves zijn nu meer dan ooit noodzakelijk voor de toekomst. Leren is de voorwaarde voor de brug die we moeten bouwen naar de toekomst. Leren is de essentie van Return on Learning.

We zijn op een punt in onze geschiedenis beland waarop we de problemen niet meer kunnen oplossen met de oude en bestaande manier van denken. Of het nu gaat om klimaat, mobiliteit, de manier waarop we bouwen of veiligheid. Nieuwe perspectieven ontstaan alleen als nieuw denken met experimenteren samengaat. Experimenten die wellicht niet direct de oplossing zijn, maar waar we wel veel van leren. Het sturen op, in kaart brengen van en daarmee borgen van hoge leercurves is wat Return on Learning doet.

Return on Learning is een cruciale nieuwe waarde, die kan zorgen voor een ommekeer in het korte termijn denken en handelen wat onze wereld kenmerkt. Door Return on Learning krijg je zicht op de achtergronden, aannames en mogelijke kansen van vernieuwing. Ben je continue bewust bezig de domeinen te verkennen die belangrijk zijn voor jouw organisatie en de wereld. Zo krijg je grip op de toekomst.

 

De eerste 24U KICK OFF van het nieuwe jaar, zorg dat je erbij bent!

Programma

07.30 uur

Ontvangst en ontbijt

08.00 uur

Presentatie Rob Adams en interactieve Q&A

09.00 uur

Netwerken

10.00 uur

Einde en weer aan het werk

Sprekers

Rob Adams

Six Fingers

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven