14-01-2021

24U KICK OFF
ROEL HELLEMONS

VALLEN EN OPSTIJGEN

Inhoud

Donderdag 14 januari 2021 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off Online. Gastspreker: Roel Hellemons, Chief Executive Officer van Eindhoven Airport.

In één klap viel Eindhoven Airport stil. Weg passagiers, weg opbrengsten uit horeca, winkels en parkeergelden… Nog geen jaar na zijn aantreden als CEO, confronteert Corona Roel Hellemons in 2020 met een miljoenen omzetverlies.

Toch houdt Hellemons vast aan zijn strategie om de positie van Eindhoven Airport nog verder te versterken door het maken van een flinke kwaliteitsslag. Geen paniekvoetbal dus, maar wel slim en verstandig zijn. Tijdens deze 24U Kick Off blikt Roel Hellemons terug op zijn eerste periode aan het roer van Eindhoven Airport. Wat is zijn visie op de luchtvaart en wat zijn de plannen voor de toekomst? Hoe draagt de luchthaven bij aan een goede internationale ontsluiting en bereikbaarheid van de regio?

Programma

09.00 uur

Presentatie: Roel Hellemons

09.20 uur

Interactieve Q&A

10.30 uur

Einde en weer aan het werk

Aanmelden

Sprekers

Roel Hellemons

Chief Executive Officer van Eindhoven Airport.

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €15,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.


Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten