25-01-2024

24U KICK OFF | THE MOST EXCITING FOOD START UP IN THE WORLD

 

INHOUD

Ron Simpson is een award-winning serieondernemer met een feilloos oog voor marketing, branding en strategie. Als de onbetwiste spits van creativiteit maakt hij van concepten verhalen die zichzelf doorvertellen en met regelmaat voorpagina’s veroveren. Ron’s carrièrepad is een dollemansrit geweest, vol scherpe bochten en spannende hobbels. De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon. Zijn restaurant The Avocado Show groeide binnen jaar uit tot een internationale franchise en lifestyle brand. Hij is veelgevraagd spreker, host en deelt zijn kennis met iedereen die daar oren naar heeft: van jonge studenten tot billionaire CEO’s.
Momenteel is hij vooral bezig met zijn nieuwe bedrijf: Skybox. Dit is dé event studio van Nederland. Skybox organiseert next level events en is zowel online als offline
actief.

Ben jij nieuwsgierig,  meld je dan snel aan voor deze 24U Kick Off!

Programma

07.30 UUR
Ontvangst en ontbijt

08.00 UUR
Presentatie & Interactieve Q&A

09.00 UUR
Netwerken

10.00 UUR
Einde en weer aan het werk

LOCATIE
Philips Stadion
Volgt nog

Sprekers

Ron Simpson

Spreker
Founder Skybox
Co-founder van The Avocado Show

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis.
Niet-leden betalen €49,95,- (excl BTW) per persoon. Prospects mogen éénmalig gratis deelnemen aan een event, mits op uitnodiging van 24U of lid.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven