24U KICK OFF

Dinsdag 25 juni organiseert 24 uur in bedrijf weer een 24U Kick Off in het NHOW Hotel, Wilhelminakade 137 in Rotterdam. Met als spreker Rob Adams, onze stand-up columnist van 24U Vonkt!

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Rob Adams

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30

Weer aan het werk

Rob Adams houdt zich bezig met hoe en waar vernieuwing ontstaat. Hij is continue op zoek naar nieuwe theorieën en ideeën die in de wereld ontstaan en bijdragen aan verandering van maatschappijen, levens en manieren van werken. Hij is de oprichter van Six Fingers, schrijver van inmiddels 4 boeken en veelgevraagd spreker over vernieuwing. Six Fingers ontwerpt nieuwe perspectieven op de toekomst voor zeer uiteenlopende organisaties, van ABN Amro tot de Verenigde Naties. Sinds dit jaar is Six Fingers naast Eindhoven ook gevestigd in Barcelona

Tijdens deze 24U Kick Off neemt Rob jullie mee in de ontwikkelingen die een grote impact kunnen hebben op mens en maatschappij. Een ochtend vol voorbeelden met Rob’s eigen vertaling daarvan. Een ding is zeker, je gaat met een nieuw perspectief de dag tegemoet!

24U KICK OFF | Rotterdam

25.06.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.