24U KICK OFF

Dinsdag 21 mei organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in Rotterdam, locatie volgt. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Bastiaan van den Noort, oprichter Impact Masters. 

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Bastiaan van den Noort

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30

Weer aan het werk

Bastiaan van den Noort is een groeiexpert met een passie voor ondernemen. Na gewerkt te hebben bij o.a. ABN AMRO, Shell en Albert Heijn, is hij gestart met Impact Masters. Vanuit hier helpt Bastiaan ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Hij geeft masterclasses, groeiprogramma’s en business coaching. Bastiaan heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven mogen trainen en coachen. Ook heeft hij gedoceerd op de Universiteit van Amsterdam en op de Nyenrode Business Universiteit.

Veel ondernemers hebben de ambitie om te groeien met hun bedrijf. Toch lukt het bijna 80% van de MKB bedrijven niet om dit ook in de praktijk te realiseren. In deze presentatie inspireren we ondernemers over wat zij kunnen doen om toch te groeien. Want groeien is een vak. En een vak kan je leren.

Moet je als ondernemer willen groeien? Uit welke 7 bouwstenen is elk snel groeiend bedrijf opgebouwd? Wat kan jij als ondernemer doen om te groeien?

24U KICK OFF | Rotterdam

21.05.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.