24U KICK OFF

Woensdag 25 september organiseert 24 uur in bedrijf weer een 24U Kick Off bij PortXL, Marconistraat 16 in Rotterdam. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Met als spreker Carolien Sandee, PortXL.

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Carolien Sandee

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30
Einde

Voor Carolien is een slimme haven een haven die groeit en economisch voordeel oplevert zonder verstoring van natuur en ecologie. Vanuit die gedachte is in 2015 PortXL ontstaan. Een accelerator programma dat start-ups in de haven- en maritieme industrie in 100 dagen klaarstoomt voor de markt. Zo zitten ze als trendspotter op de voorste golf van nieuwe ontwikkelingen in de maritieme industrie en bieden ze mentorschap, trainingen en een ecosysteem van bedrijven, investeerders en partners om deze startups de wereld in te schieten.

PortXL staat voor changemakers, creatieve denkers, enthousiasme en slimme oplossingen. Carolien Sandee is directeur en co-founder van World’s 1st Port & Maritime Accelerator en draait PortXL programma’s in Rotterdam, Singapore en Antwerpen. De impact die ze genereren in de havengebieden merk je niet alleen in de haven zelf, maar ook daarbuiten. Carolien verteld haar visie over waarom innovatie in de haven zo belangrijk is.

24U KICK OFF | Rotterdam

25.09.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.