Dinsdag 15 oktober organiseert 24 uur in bedrijf weer een 24U Kick Off, lokatie volgt zsm. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Wethouder Barbara Kathmann.

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Wethouder Barbara Kathmann

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Als wethouder van economie, wijken en kleine kernen ziet Barbara hoe de Rotterdammers willen en mee moeten gaan in de snelle veranderingen van dit moment. Digitalisering, verduurzaming, circulaire productie en het overstappen op nieuwe energiesystemen geven kansen voor de Rotterdamse economie. Het huidige MKB draagt de stad. Maar liefst 74% van de Rotterdammers werkt bij een MKB. Dat maakt de MKB van groot belang voor de sociale cohesie van de stad en als aanjager en supporter van lokale initiatieven.

Met de ‘Roadmap Next Economy’ werkt het stadsbestuur aan een innovatief ecosysteem voor bedrijven die mee willen doen met deze transitieopgave. Door te investeren in de huidige economie worden zij ook dragers van deze ‘nieuwe’ economie.

Van welke kansen maak jij gebruik als ondernemer? Hoe ziet jouw organisatie er in de ‘nieuwe’ economie uit? Barbara steunt lokale netwerken en zet zich in om hun kennis te vergroten over o.a. de kansen die de digitale en duurzame economie hen biedt.

24U KICK OFF | Rotterdam

15.10.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.