24U KICK OFF

Dinsdag 16 april organiseert 24 uur in bedrijf een 24U Kick Off in het NHOW Hotel, Wilhelminakade 137 in Rotterdam. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Siemen Cox, oprichter Rotterzwam over circulaire economie

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Siemen Cox is schrijver, ondernemer en inspirerende spreker. Hij was 15 jaar actief in de financiële dienstverlening toen hij besloot een ander pad te bewandelen. Hij ging ondernemen met als doel een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving door te DOEN. Hij startte rotterzwam en was samen met zijn compagnon Mark Slegers initiatiefnemer van BlueCity. Je weet wel, in het oude zwembad Tropicana. Hij vertelt een verhaal over de noodzaak en de kansen van de circulaire economie.

Want onze economie en levensstijl binnen de grenzen van de planeet krijgen, dat is DE maanlanding van onze generatie. Hij ziet ondernemerschap als een kans om dit te realiseren.

Een ondernemer is iemand die zichzelf continu overschat en de uitdagingen waar hij/zij voor staat continu onderschat. Een ondernemer is iemand die met een bord voor zijn kop, onvermoeibaar doorgaat met het realiseren van een droom en een visie. Zijn/haar onderneming. Deze kwaliteiten maken de ondernemer bij uitstek geschikt om de transitie naar een circulaire economie te versnellen.

24U KICK OFF | Rotterdam

16.04.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.