08-11-2022

24U KICK OFF | TESSIE HARTJES

LIGHTYEAR

INHOUD

Op dinsdag 8 november organiseert 24 uur in bedrijf de 24U KICK OFF. Gastspreker: Tessie Hartjes.

Tessie Hartjes is directielid van de Nederlandse start-up Lightyear, verantwoordelijk voor marketing & verkoop. Lightyear heeft als doel duurzame betaalbare mobiliteit mogelijk te maken overal ter wereld. Dit doen ze door het ontwikkelen van een commerciële zonne-auto.

Tessie is bevlogen, multidisciplinair, een hart voor duurzaamheid en heeft een oog voor sociale aspecten. Ze omschrijft zichzelf als “Gefascineerd door de manieren waarop mensen en techniek interacteren, wat hun invloed is op onze perceptie, ons lichaam, onze geest, maar vooral ook op onze samenlevingen.”

De nieuwsgierigheid die hierin naar voren komt, is de rode draad door haar carrière als student, maar ook in haar rol binnen Lightyear, dat begon als een project en inmiddels is uitgegroeid tot een zo goed als autonoom bedrijf. De Lightyear is een auto die slimme technologie combineert met een dak vol zonnepanelen.

Tessie neemt ons mee in het verhaal van Lightyear en daarna is er ruimte voor jou om vragen te stellen!

 

Programma

07.30 UUR

ONTVANGST EN ONTBIJT

08.00 UUR

PRESENTATIE & INTERACTIEVE Q&A TESSIE

09.00 UUR

NETWERKEN

10.00 UUR

EINDE EN WEER AAN HET WERK

Sprekers

Tessie Hartjes

Lightyear

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €15,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven