16-05-2023

24U KICK OFF | TIKTOK

 

INHOUD

Joey Scheufler is de TikTok expert van Nederland, hij is regelmatig te zien en te horen in de landelijke media, oprichter van Prappers Media en Lid van de Reclame Code Commissie. Joey en zijn team helpen bedrijven zoals de Rabobank, Pets Place, Ravensburger, SPAR, Rijksoverheid en Easytoys om actief en succesvol te worden op het meest populaire social media platform van dit moment TikTok.

Meer dan 5 miljoen Nederlanders gebruiken dagelijks TikTok, onder de 24 jaar is dat vrijwel iedereen en de snelst groeiende groep gebruikers is 35+.

TikTok is bekend geworden als de app voor dansjes en lypsyncende kinderen maar inmiddels is de app veel meer dan dat. Informatie, advies, entertainment en steeds vaker is TikTok een vervanging voor zoekmachine Google. Op dit moment is Prappers op TikTok erg succesvol als producent van unieke TikTok formats zoals een soap-serie, comedy serie en kooktelevisie, waarbij de combinatie wordt gemaakt tussen de kwaliteit van televisie en de flexibiliteit van TikTok.

Wat kan TikTok voor jouw bedrijf betekenen?
Stel je vragen aan deze specialist.

Programma

07.30 UUR
Ontvangst en ontbijt

08.00 UUR
Presentatie & Interactieve Q&A

09.00 UUR
Netwerken

10.00 UUR
Einde en weer aan het werk

LOCATIE
Evoluon

Sprekers

Joey Scheufler

Founder & Tiktok Expert

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis.
Niet-leden betalen €49,95,- (excl BTW) per persoon. Prospects mogen eenmalig gratis deelnemen aan een event.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven