24U KICK OFF

Woensdag 17 juni 2020 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off bij High Tech Campus, Conference Center, High Tech Campus 1 (The Strip) in Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Herman Zondag, Director AFAS Software.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Herman Zondag

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Herman Zondag is op zijn 17e begonnen bij MarsHoek (voorloper AFAS Software). Hier zag Piet Mars potentie in hem en kreeg hij al snel allerlei verantwoordelijkheden. Opletten, aanpakken, met mensen omgaan: voor Herman de beste leerschool die hij zich kon wensen. Tegenwoordig staat hij in het management naast de zoons van de oprichters.

Herman spreekt over employer branding. Mensen hebben de neiging om iemand te worden waar tegenop gekeken wordt. Volgens Herman is dit helemaal niet nodig. Het gaat er om wat je met de talenten doet. Dat ene talent wat je hebt, mag je inzetten ten dienste van die ander.

De gewone dingen ongewoon goed doen. Daarmee kun je jezelf onderscheiden, wat je ook doet en wie je ook bent.

24U KICK OFF

17.06.2020, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.