24U LENTE

De lente is op komst. Hier hoort natuurlijk een lekker drankje en hapje in een knusse sfeer bij. Dit kan bij 24U LENTE ons programma onderdeel valt onder de 24U Vier Seizoenen. Op vrijdag 20 maart vanaf 16:00 uur tot 19:00 uur organiseren wij bij hotel Parkzicht (Alberdingk Thijmlaam 18 Eindhoven) een borrel om de lente te beginnen.

24U LUIDT DE LENTE IN!

Het is weer langer licht, de temperatuur stijgt en langzaam wordt alles weer groen om ons heen….. de lente is in opkomst. 24U nodigt je uit voor onze lente borrel bij hotel Parkzicht.

Het monumentale gebouw stamt uit 1930 en is in Eindhoven een bekend fenomeen. Even bijkletsen in een ongedwongen sfeer, nieuwe ondernemers of oude bekenden ontmoeten en genieten van een lekker glas wijn, biertje of iets frist.

Wil jij dit mooie evenement niet missen? Meld je dan aan via de link!

24U LENTE

20.03.2020, 16.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €30,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.