10-04-2020

24U LIVE | JOHN JORRITSMA

INTERVIEW MET BURGEMEESTER VAN EINDHOVEN

INHOUD

10 april om 13:30 kan jij jouw vraag stellen aan burgemeester John Jorritsma via de livestream. 24 uur in Bedrijf in gesprek over de coronacrisis. Tune in!! In samenwerking met Sommedia. Eerdere input mag naar helene@24uurinbedrijf.nl.

Op vrijdag 10 april gaat burgemeester van Eindhoven John Jorritsma in gesprek met ondernemers over de impact van de coronacrisis op de regio Eindhoven. Het interview zal worden geleid door David van Iersel, eigenaar van zakelijk platform 24 uur in bedrijf. De uitzending is te volgen via livestream.

Van Iersel wil een brug slaan tussen overheid en het bedrijfsleven in de breedste zin van het woord. Wat houdt de burgemeester op dit moment het meest bezig? Aan welke maatregelen wordt gewerkt voor economische steun op korte termijn en welke lessen zijn te trekken uit de financiële crisis? Ondernemers kunnen hun vragen voorleggen en aangeven welke kansen zij zien voor de regio.

Programma

De livestream start vrijdag om 13.30 uur en is te volgen via deze link of hier op Coronakrant.nl en via Facebook. Deze uitzending komt tot stand dankzij een nauwe samenwerking tussen Gemeente Eindhoven, 24 uur in bedrijf, Sommedia en de Coronakrant van Driessen Groep.

Sprekers

JOHN JORRITSMA

Burgemeester van Eindhoven

Info

De livestream start vrijdag om 13.30 uur en is te volgen via deze link of hier op Coronakrant.nl en via Facebook. Vragen stellen kan via Whatsapp: 06 82 559 257. Deze uitzending komt tot stand dankzij een nauwe samenwerking tussen Gemeente Eindhoven, 24 uur in bedrijf, Sommedia en de Coronakrant van Driessen Groep.

Scroll naar boven