17-06-2022

24U MASTERCLASS | BOB VAN OOSTERHOUT

IF YOU WANNA BE A CHAMPION, BEHAVE LIKE A CHAMPION

INHOUD

Over de parallellen tussen topsport en ondernemerschap

Ondernemen is net topsport. Winnaarsmentaliteit, altijd tot het uiterste gedreven en leiding geven aan je team om tot het beste resultaat te komen. Nederlands bekendste sportmarketeer Bob van Oosterhout werkt al sinds jaar en dag met de absolute top in de sport én het bedrijfsleven.

Maar wat kunnen we als ondernemer nou eigenlijk leren van topsporters en – coaches? Hoe breng je jouw visie over op jouw team? Hoe inspireer je jouw mensen om de gewenste resultaten over de finishlijn te trekken? En hoe houd je een gezonde balans tussen presteren en ontspannen?

Bob van Oosterhout neemt je deze 24U MASTERCLASS mee aan de hand van talrijke anekdotes uit de praktijk; krijg je real-life opdrachten van absolute topcoaches uit de sport en zal voormalig wereldbeker-winnares veldrijden Sanne van Paassen een overzichtelijk 7-stappenplan met jou opstellen om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen…

Programma

12:00 – 12:30
Ontvangst

12:30 – 13:30
Lunch en kennismaking

13:30 – 15:00
Deel 1: Plenair

15:00 – 15:30
Pauze

15:30 – 17:00
Deel 2: interactief

17:00 – 18:00
Borrel

Sprekers

BOB VAN OOSTERHOUT

Creatieve sportmarketeer, netwerker en bruggenbouwer met oog voor belang van klanten én sport. Adviseert met zijn bedrijf Triple Double grote bedrijven als Philips, KLM, Bavaria, enz. en is eigenaar van basketbalclub Heroes Den Bosch.

SANNE VAN PAASSEN

Founder Peak Performance Methode, auteur, ex-topsporter, winnares van het wereldbeker klassement veldrijden en commentator bij Eurosport.

Info

Exclusief voor leidinggevenden en/of strategische eindbeslissers. Voor leden met een 100WATT-pakket is de deelnameprijs inbegrepen. Kosten voor leden met een 40WATT-pakket: € 375, voor niet-leden: € 425 (excl. BTW en incl. lunch en drank).

Scroll naar boven