08-02-2023

24U MASTERCLASS | FRANS GOENEE

OP DE KROMME WEGEN VAN GASTVRIJHEID

INHOUD

“Op de kromme wegen van Gastvrijheid”

Frans Goenee is sinds 1989 in dienst bij het sprookjesachtige Efteling in Kaatsheuvel. In 2009 is hij aan de slag gegaan als conceptmanager horeca. Daar geeft hij creatieve invulling aan nieuwe en bestaande horeca-concepten. Hij maakt al lange tijd deel uit van unieke horecaconcepten die een belangrijk onderdeel vormen van de Efteling. In het jaar 2014 is hij op eigen initiatief naast conceptmanager ook inspiratiemanager geworden. Zijn kracht zit hem in de mens en hun laten zien wat echte passie is. Op een authentieke wijze het verhaal vertellen over cultuur, DNA en het bewandelen van kromme wegen.

Tijdens zijn inspirerende masterclass spreekt hij over het creatieve gedachtengoed van Anton Pieck en zijn filosofie. Hoe hij om elke bocht een verrassing wist te veroorzaken. Vanuit zijn specialisme geeft hij ons een uniek kijkje in de immersieve wereld van Efteling, Horeca, coachend leiderschap, persona’s en klantreizen.

Met deze werkwijze zijn zij bij de Efteling gekomen tot winnaar van het Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland.  Hoe facilitair je processen naar het verhaal? Hij zal ervoor zorgen dat jullie met een verfrissende blik weer terug naar huis gaan!

 

 

Programma

13:30 
Inloop & Ontvangst

14:00 – 15:30
Deel 1: Masterclass

15:30 – 15:45
Pauze

15:45 – 17:00
Deel 2: Masterclass

17:00 – 18:00
Borrel

Sprekers

FRANS GOENEE

Is een bekend inspiratiemanager en kan jouw bedrijf echt helpen met inspiratie sessies, persona’s & klant reizen en trainingen.

Info

Exclusief voor leidinggevenden en/of strategische eindbeslissers.

Voor leden met een 100WATT-pakket is de deelnameprijs inbegrepen.
Kosten voor leden met een 40WATT-pakket: € 375, voor niet-leden: € 425 (excl. BTW en incl. lunch en drank).

Scroll naar boven