24U MASTERCLASS

Vrijdag 9 oktober van 12:00 uur tot 18.00 uur organiseert 24U weer een Masterclass met Eric van Schagen van Simac.

“Ik vind het prachtig om genomineerd te worden voor de beste ondernemersvisie, maar ik heb geen visie.” – Eric van Schagen, ceo van Simac Techniek NV.

Hoe is het hem gelukt – met de nodige tegenslagen – om Simac te maken tot toonaangevend bedrijf? En wat kan elke ondernemer (van startend tot gevestigd) daarvan leren?

Deze vragen staan vrijdag 9 oktober in het Parktheater Eindhoven centraal tijdens de 24U Masterclass. Als het aan Eric ligt laten we de managementtheorieën voor wat ze zijn. Ze klinken logisch maar ze kloppen niet. Voor hem draait alles om doorzettingsvermogen, klanten en succes. Om de deelnemers, maar ook Eric uit te dagen hebben we Rob Adams (Six Fingers) gevraagd sidekick te zijn voor de nodige omdenk-relativeringen van deze masterclass.

24U MASTERCLASS | ERIC VAN SCHAGEN

09.10.2020, 12.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden met het 100WATT pakket (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Voor 24U leden met het 40WATT pakket (1 persoon per lidmaatschap) betalen €375,- (excl BTW). Niet-leden en introducés betalen €425,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.