08-09-2023

24U MASTERCLASS | LEIDERSCHAP

INHOUD

Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad en doen een enorm beroep op onze persoonlijke wendbaarheid.
Kies je ervoor om je te laten leiden door angst en vast te willen houden aan het oude vertrouwde? Of zie jij momenten van verandering als een kans om van te leren en te groeien?

 

Mauro kreeg in 2011 door zijn mogelijke uitzetting wegens het bereiken van achttienjarige leeftijd in Nederland landelijke bekendheid.
Zijn verhaal draait om het doorbreken van belemmerende patronen om groei mogelijk te maken, een concept dat in de kern van zakelijk succes ligt. Uit zijn intensieve jeugd heeft hij kracht geput om positieve veranderingen teweeg te brengen. De lessen uit zijn verleden gebruikt hij nu in voordelen. Zijn ervaring om voortdurend om te gaan met teleurstelling, afwijzing en een gevoel van eenzaamheid, biedt waardevolle parallellen met de uitdagingen die ondernemers dagelijks tegenkomen. Zijn vermogen om veerkrachtig te blijven en telkens weer op te staan, vormt een stevige basis voor zijn zakelijk succes.


Joyce
is auteur van o.a. ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’. Als spreker vertelt ze over hoe ze haar persoonlijke uitdagingen om heeft kunnen buigen van een bedreiging naar een kans. Ze deelt haar prachtige levensverhaal met haar beste persoonlijke inzichten gecombineerd met de psychologie van veranderen. Je ontdekt dat iedere verandering de katalysator of voedingsbodem kan zijn voor toekomstige kansen en successen.
Dus wat kies jij: onderuit of vooruit?

 

 

Programma

14:00 
Inloop & Ontvangst

14:30 – 15:00
Deel 1: Masterclass – Mauro Manuel

15:00 – 15:30
Pauze

15:30 – 17:00
Deel 2: Masterclass- Joyce de Ruiter

17:00 – 18:00
Borrel

Sprekers

Joyce de Ruiter

Spreker over verandering, veerkracht of leiderschap
Auteur van o.a. ‘Niet horen Niet zien Niet zwijgen’.

Info

Exclusief voor leidinggevenden en/of strategische eindbeslissers.

Voor leden met een 100WATT-pakket is de deelnameprijs inbegrepen.
Kosten voor leden met een 40WATT-pakket: € 375, voor niet-leden: € 425 (excl. BTW en incl. lunch en drank).

Scroll naar boven