11-12-2020

24U ONLINE AAN DE KOOK

ONLINE KERSTBORREL

INHOUD

Onze Kerstborrel 2020 wordt er een om nooit te vergeten. We gaan  samen aan de kook op vrijdag 11 december van 16:00-18:00.

We treffen elkaar online in jouw keuken! Onder het genot van een heerlijk wijntje, maak jij borrelhapjes en soep samen met je gezin, je vrienden of een collega. Wij zorgen voor de ingrediënten; jij voor culinaire hoogstandjes. David en Mariska koken kijken en eten met jou mee vanuit de keuken bij Bulsink. Gülnur Nielen (Pure food Pure taste) begeleidt ons allemaal live via het scherm. Varna Archer (Varna Wijnen) licht toe welke wijn we in het glas hebben en zo is onze kerstborrel toch gewoon een feit. Uiteraard kun jij ook jouw ervaringen live delen met de andere deelnemers.

Na jouw aanmelding ontvang je jouw zoom inloggegevens en kun je live meekoken en borrelen. Het boodschappenpakket (inclusief wijn) stellen wij voor twee personen kosteloos ter beschikking. Ben je met meer personen? No problem: dan betaal je een meerprijs. Woon of werk je in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Waalre of Veldhoven dan komen wij persoonlijk jouw pakket op de dag zelf bezorgen. Woon je verder weg? Dan is het fijn wanneer je het komt ophalen.

Wij kijken er nu al naar uit. En geloof ons, iedereen kan dit!
Proost alvast en smakelijk eten.

Programma

16:00

Start workshop

18.00 uur

Afsluiting en smakelijk eten

Sprekers

GÜLNUR NIELEN - SARIDAYI

Pure Food & Pure Taste

Info

Het boodschappenpakket (inclusief wijn) stellen wij voor twee personen kosteloos ter beschikking. Ben je met meer personen? No problem: dan betaal je een meerprijs.

Scroll naar boven