22-12-2021

24U ONLINE
AAN DE KOOK

ONLINE KERSTBORREL

Inhoud

We kunnen en willen dit jaar niet afsluiten zonder met jou te proosten. Dus we gaan het even anders doen: We gaan weer samen aan de kook op woensdag 22 december van 16:00-18:00! We treffen elkaar online in jouw keuken. Onder het genot van een heerlijk wijntje, maak jij samen met je partner, een collega of je gezin een heerlijk 3-gangen menu.

Wij zorgen voor de ingrediënten; jij voor culinaire hoogstandjes (en daar hoef je echt geen sterrenchef voor te zijn!). Team 24U kookt, kijkt en eet met jou mee vanuit de keuken bij Bulsink. Gülnur Nielen (Pure Food & Pure Taste) begeleidt ons allemaal live via het scherm. Op die manier kunnen we toch met elkaar genieten en het glas samen heffen.

 

Programma

16:00

Start workshop

18.00 uur

Afsluiting en smakelijk eten

Aanmelden

Spreker

GÜLNUR NIELEN - SARIDAYI

Pure Food & Pure Taste

Info

Het boodschappenpakket (inclusief wijn) stellen wij voor twee personen kosteloos ter beschikking. Wil je met meer dan twee personen meedoen? No problem: extra personen kunnen meedoen tegen een kleine meerprijs.

Woon of werk je in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Waalre of Veldhoven dan komen wij persoonlijk jouw pakket op de dag zelf bezorgen. Woon je verder weg? Dan is het fijn wanneer je het komt ophalen.


Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten