21-12-2022

24U ONLINE AAN DE KOOK

ONLINE KERSTBORREL

INHOUD

Inmiddels kunnen we dit langzaam een traditie gaan noemen: We gaan weer samen aan de kook op woensdag 21 december van 16:00-18:00! We treffen elkaar online in jouw keuken. Onder het genot van een heerlijk wijntje, maak jij samen met je partner, een collega of je gezin een heerlijk 3-gangen menu.

Wij zorgen voor de ingrediënten; jij voor culinaire hoogstandjes (en daar hoef je echt geen sterrenchef voor te zijn!). Team 24U kookt, kijkt en eet met jou mee vanuit de keuken bij ASV. Gülnur Nielen (Pure Food & Pure Taste) begeleidt ons allemaal live via het scherm. Op die manier kunnen we met elkaar genieten en het glas samen heffen.

 

Programma

16:00

Start workshop

18.00 uur

Afsluiting en smakelijk eten

Sprekers

GÜLNUR NIELEN - SARIDAYI

Pure Food & Pure Taste

Info

Het boodschappenpakket stellen wij voor twee personen kosteloos ter beschikking. Wil je met meer dan twee personen meedoen? No problem: extra personen kunnen meedoen tegen een kleine meerprijs.

Woon of werk je in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Geldrop, Waalre of Veldhoven dan komen wij persoonlijk jouw pakket op de dag zelf bezorgen. Woon je verder weg? Dan is het fijn wanneer je het komt ophalen.

Scroll naar boven