06-09-2024

24U SPECIAL | DEEL JE SUPERKRACHTEN

INHOUD

In samenwerking met eventbedrijf Sprank organiseren we op 6 september een ochtend waarin het thema “Deel je superkrachten” centraal staat.
Keynote
Kristel Groenenboom is een Nederlandse ondernemer en auteur, bekend als de jonge directeur van het familiebedrijf Container Service C. Groenenboom. Ze schreef het boek “Mag ik meneer Kristel even spreken?” waarin ze haar ervaringen en uitdagingen in de mannenwereld van de havenindustrie deelt. Haar superkracht? Het doorbreken van stereotypen en barrières met humor en vastberadenheid. Zo bewijst ze dat ook jonge vrouwen succesvol kunnen zijn in traditionele mannenberoepen. In 2022 werd ze zakenvrouw van het jaar, haar boek “Zo word je zakenvrouw van het jaar” kwam in april 2024 uit.
Wat is jouw superkracht
Drie weken voor het event zal Sprank een mail sturen met een link die verwijst naar de Heroscan, vul deze scan in en kom zo achter jouw talenten en drijfveren. Op basis van de verschillende talenten zullen de netwerktafels ingedeeld worden.
Superkracht experiences!
Een samenwerking met Sprank zou geen samenwerking zijn zonder een experience!
Je kan deze ochtend deelnemen aan één van de vier experiences, (keuze en uitleg vind je in de app)
– 1. Welke Hero ben jij?
– 2. Hoe krijg je iedereen mee in verandering
– 3. Opnieuw je superkracht ontdekken
– 4. Beleef de kunstroute ‘Krachtwerk’
We zien je graag tijdens deze 24U Special, aanmelden kan vanaf nu in onze app!

Programma

07:30 Superfoodontbijt

08.00 Keynote Kristel Groenenboom

09.00 Superkracht experiences

09.45 Netwerktafels

10.30 Einde

Sprekers

Kristel Groenenboom

Info

Aanmelden:Voor leden van 24U verloopt het aanmelden via de 24U App. Download deze app mocht je dat nog niet gedaan hebben en meld je dan meteen aan voor deze en de andere events.

Niet leden: Jij bent van harte welkom om eenmalig kennis te komen maken met ons netwerk. Heb je interesse, mail dan naar netwerk@24uurinbedrijf.nl

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven