16-05-2024

24U SPECIAL | MENTALE VEERKRACHT – NETWERKWANDELING

 

 

 

INHOUD

Op donderdag 16 mei organiseert 24U in samenwerking met PSV en DPG Media een actief netwerkontbijt. Dit kennisevent zal in het teken staan van mentale veerkracht. In de snel evoluerende arbeidswereld van vandaag wordt mentale veerkracht steeds crucialer op de werkvloer. Hierbij groeit de aandacht voor een gezonde ‘work-life balance’, mindfulness en welzijn. Daarom gaan we tijdens dit event niet alleen luisteren maar ook wandelend netwerken!

Na een frisse boswandeling met een klein groepje volgt een lezing van Michael Kortekaas over mentale veerkracht. Met 12,5 jaar ervaring bij de Politie(academie) en Defensie, waar hij onder andere politiemensen en militairen trainde op gevechtsvaardigheden en mentale veerkracht, deelt Michael praktische handvaten voor een veerkrachtige, mentale balans met als doel duurzaam succes.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij, vol is vol. De aanmelding is pas definitief na ontvangst van de bevestiging. Deze vindt halverwege mei plaats. Aanmelden is uiterlijk mogelijk tot vrijdag 3 mei 12.00 uur.
En zorg voor makkelijke wandelschoenen.

Programma

PROGRAMMA

07.15 Ontvangst + uitdelen ontbijt to go

08.00 netwerken tijdens boswandeling

09.00 Pauze

09.20 Lezing Michael Kortekaas

10.30 Einde event

 

 

 

Sprekers

Michael Kortekaas

Info

Aanmelden via de link

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven