06-04-2023

24U SPECIAL | SPORTDAG

INHOUD

Hoe sportief ben jij? Op donderdag 6 april dagen wij je uit om je van je meest sportieve kant te laten zien. En dit keer keuze uit maar liefst 3 verschillende sporten.

Het is je vast niet ontgaan de hype van het moment, padel! The Padellers in Veldhoven zal het decor zijn van een pittige strijd tussen jou en je tegenstanders. Er is plek voor 24 padellers die de strijd met elkaar aan gaan.

Of stap je liever op je wielren fiets? Deze wielertocht ‘De hel van het zuiden’ wordt begeleid door ex profwielrenner Dirk Bellemakers en winnaar van Parijs – Roubaix (2011) Johan Vansummeren. Hoe goed zijn jouw fietsbenen?

Hole in one! Sla jij liever een balletje, dan kies je voor het lopen van de 9-holes bij Golf de Gulbergen of bij Best Golf. Duimen voor een heerlijk zonnetje en de dag kan niet meer stuk.

 

Deelname aan het sportevent is op rekening van 24U.
En vind je het leuk om de dag samen af te sluiten dan heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ bij Golf de Gulbergen, de kosten voor een luxe BBQ inclusief 5 munten voor een drankje zijn €45,-

Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan snel aan en geef via het formulier je voorkeur op.

 

 

Programma

PROGRAMMA

13:00 Start sportdag
17.00 BBQ bij Golf de Gulbergen
19:30 Afsluiting event

 

LOCATIE
– Wielrennen start Golf de Gulbergen
– Golf, Golf de Gulbergen
– Golf, Golf Best
– Padel, The Padellers Veldhoven

 

Sprekers

Info

Sluit je aan bij de BBQ?
Geef het dan door via info@24uurinbedrijf.nl

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven