24U STARTUP

Maandag 19 november organiseert 24 uur in bedrijf een bijzondere 24U StartUp in samenwerking met de Week van de Ondernemer. De ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden, vind plaats in het Beursgebouw EINDHOVEN. Gastspreker: Lex Hoefsloot.

Programma:
08.00 uur
Ontbijtbuffet

08.30 uur
Presentatie

09.15 uur
Verbindingen met andere ondernemers

10.00 uur
Einde en door naar de Week van de Ondernemer

Lex Hoefsloot (26) stond als medeoprichter en teammanager van het eerste Solar Team Eindhoven aan de basis van de successen van drie generaties Eindhovense zonneauto’s. Na een avontuur met Blue Jay, dat een drone ontwikkelt voor in de zorg, begon hij met nog vier voormalige leden van het Solar Team de startup Lightyear. Doel: de eerste commerciële auto op zonne-energie produceren. Lightyear begon met zich verdiepen in de obstakels die de introductie van elektrische auto’s vertragen. Deze eerste stap was gericht op het ontdekken welke onderdelen van het introductieproces verbeterd konden worden.

Uiteindelijk, en zo snel mogelijk moet iedereen reizen met behulp van hernieuwbare energiebronnen. Deze visie is vastgelegd in hun oprichtingsdoel: schone en betaalbare mobiliteit voor iedereen.

Lex Hoefsloot (26) stond als medeoprichter en teammanager van het eerste Solar Team Eindhoven zal tijdens de 24U StartUp antwoord geven op vragen zoals; Hoeveel groeikapitaal heeft Lightyear nodig voor de definitieve doorbraak? Is er voldoende kennis aan boord voor mondiale expansie? Gaat Tesla (lees: Elon Musk) in de nabije toekomst een overname overwegen?

24U STARTUP | Eindhoven (wvdo)

19.11.2018, 08.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

David van Iersel zal Lex Hoefsloot interviewen en er zal ook voor de bezoekers de gelegenheid zijn vragen te stellen. Aansluitend aan de 24U StartUp heb je de gehele dag gratis toegang om je te laten inspireren door diverse toonaangevende sprekers.