24U KICK OFF

Woensdag 19 juni 2019 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U Kick Off in Grandcafé De Stip in SX, Torenallee 3 in Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Sem van Geffen van Drone Class.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Sem van Geffen

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Sem van Geffen (37) is expert op het gebied van drones en misschien wel dé ROC-light opleider in Zuid-Nederland. Vanuit zijn onderneming Drone Class ontwikkelt en verzorgt hij training, opleiding en teambuilding samen met Sander Welgraven (21, oud-Nederlands kampioen drone racen). Drone Class biedt fysieke en online opleidingen aan voor zelfstandig ondernemers, medewerkers van bedrijven en (school)organisaties.

In deze 24U Kick Off praat Sem je helemaal bij over alle huidige en toekomstige ontwikkelingen. Van technologische mogelijkheden tot veranderende wet- en regelgeving. Door overbodige bureaucratie te verminderen rondom procedures en te investeren in het opleiden van de volgende generatie drone-piloten zullen kansen volledig benut gaan worden, is zijn vurig pleidooi.  

24U KICK OFF | Eindhoven

19.06.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.