24U STARTUP

Woensdag 9 januari 2019 organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp in De Stip, SX Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Mike van den Hof van MVO Nederland.

Programma:

07.30 uur

Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie: Mike van den Hof van MVO Nederland

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

Mike van den Hof heeft als ondernemer een solide staat van dienst opgebouwd in het strategiseren, plannen en uitvoeren van uitdagende bedrijven en projecten met een wereldwijd perspectief. Zijn belangrijkste focus is circulariteit. In de afgelopen 20 jaar heeft Mike gewerkt voor klanten en bedrijven zoals BP, Vimpelcom, Nedap N.V. en MVO Nederland. Onlangs ontwikkelde hij de www.futureproof.community als matchmakingplatform voor duurzame uitdagingen en werkt hij aan verschillende projecten die gericht zijn op de valorisatie van biomassa.

Als programmamanager van MVO Nederland, heeft hij een grootschalige community opgezet. Deze infrastructuur zal de basis zijn voor een nummer van verschillende gemeenschappen (zoals voor bijvoorbeeld het ‘circulair ondernemen’-gemeenschap). De essentie van de gemeenschappen is dat er altijd een verband is tussen uitdagingen, projecten en individuen die werken voor verschillende onafhankelijke bedrijven.

24U STARTUP | Eindhoven

09.01.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.