24U KICK OFF

Woensdag 27 maart organiseert 24 uur in bedrijf een 24U Kick Off in het NHOW Hotel, Wilhelminakade 137 in Rotterdam. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden.

Programma:
07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Jeroen Adriaans, E-Expansion, voormalig oprichter van Bamigo.

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

E-commerce is de toekomst en de online markt groeit significant. Jeroen Adriaans, onder andere bekend als oprichter van Bamigo, heeft inmiddels meerdere malen laten zien dat hij weet hoe je online succesvol kunt zijn. Sinds juli 2018 is Jeroen vertrokken bij Bamigo, “Ik heb alles gegeven maar het is voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Het is ‘the end of the lesson’”.

Jeroen is inmiddels een nieuwe onderneming gestart genaamd E-Expansion. Met dit bedrijf helpt hij andere ondernemers om online succesvol te worden.

Hoe bepaal je de merkstrategie binnen een nichemarkt? Hoe kan je een snelle groei automatiseren en realiseren en welke impact heeft dat op je bedrijfsvoering? Wanneer besluit je als ondernemer een volgende nieuwe uitdaging aan te gaan?

24U KICK OFF | Rotterdam

27.03.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.