24U STARTUP

Dinsdag 26 februari organiseert 24 uur in bedrijf de eerste 24U StartUp van het nieuwe jaar in het NHOW Hotel Rotterdam. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Martijn van Rossum, directeur Studelta.

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Martijn van Rossum, directeur Studelta

08.45 uur
Netwerken en verbinden

09.30 uur
Einde

Martijn van Rossum (1979) is algemeen directeur en eigenaar van Studelta. Met zijn kennis van de jongst werkende generatie daagt hij werkgevers uit om na te denken over de invloed van generatie Y op de toekomst van organisaties. Hij is ervan overtuigd dat je veerkrachtige en duurzame organisaties creëert door de kracht van elke generatie optimaal te benutten.

Studelta is geboren uit noodzaak. Te veel dolende hoogopgeleiden. Te veel vergrijsde organisaties. Door deze jonge talenten – ook wel pioniers genoemd– op basis van drijfveren, persoonlijkheid en missie te matchen aan passende organisatieculturen, ontstaat intrinsieke motivatie om bij te willen dragen. Zo zorgt Studelta ervoor dat organisaties bij de tijd blijven en de uitdagingen van vandaag en morgen aan kunnen gaan.

24U STARTUP | ROTTERDAM

26.02.2019, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.