24U STARTUP

Donderdag 17 mei organiseert 24 uur in bedrijf  de 24U StartUp, in Grand Café de Stip in SX, Torenallee 3 Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden.. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Stan de Haas, Architect of Perception.

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur
Presentatie: Stan de Haas, Architect of Perception

08.45 uur
Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur
Einde en weer aan het werk

Positioneren is het kiezen van een onderscheidende, relevante en geloofwaardige positie in het hoofd van jouw (ideale) klant; dat gaat over beleving. Mensen handelen op basis van het beeld dat zij hebben van organisaties, merken en producten. Stan de Haas is als ontwerper ruim 25 jaar actief binnen de wellness- en leisurebranche. Hij is de bedenker van de term ‘belevingsarchitectuur’, wat staat voor de artistieke vertaling van de zintuiglijke beleving.

In 2008 bouwde hij het inspiratiepand ‘The Art of Living Well’ waar klanten verrast worden met unieke oplossingen.

Tijdens de 24U StartUp zal Stan ingaan op vragen zoals: ‘hoe positioneer ik mijn bedrijf?’, ‘hoe ziet mijn markt eruit en hoe claim ik die?’ en ‘hoe onderscheid ik mij van de concurrent door middel van een goede positionering?’

24U STARTUP

17.05.2018, 07.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon.