24U TRAVEL

29 maart – 2 april 2019
Midden in het Franse wintersport gebied ligt het práchtig gelegen Les Arcs 1800. Er is 200 km aan gemarkeerde pistes. Les Arcs is zeer sneeuwzeker. Het grootste deel van de pistes ligt boven de 2000 meter en heeft een eigen gletsjer, de Aiguille Rouge. Kijk snel naar het arrangement en ga met ons mee!

Deze reis is een effectieve manier om naast fun en vitaliteit, kennis en contacten op te doen. Daarnaast verbreed je je netwerk door een aantal dagen intensief met andere ondernemers uit de regio op reis te zijn.

Meegaan op reis daagt je tevens uit om afstand te nemen van je dagelijkse praktijk en stimuleert outside de box-denken. Het programma kenmerkt zich naast fun natuurlijk ook door inhoudelijke / inspiratie onderdelen. Daarnaast bieden we je bij deze reis ook de mogelijkheid aan om je partner mee te nemen. Alle informatie vind je onder de info link.

Inloggegevens GOBLANCO:
Gebruikersnaam: 24uur

Wachtwoord: 24uur

LET OP: I.V.M. DE VERWACHTE DRUKTE EN BESCHIKBAARHEID IS HET BELANGRIJK DAT WE TIJDIG, UITERLIJK VÓÓR VRIJDAG 21 DECEMBER, WETEN OF JE MEEGAAT.