24U TRAVEL

31 aug. – 3 sep. 2018
Het Formule 1-seizoen is weer van start gegaan! Max Verstappen is in vorm en ontwikkelt zich tot een titelkandidaat. Maar de concurrenten hebben ook niet stil gezeten, dus dit jaar belooft nog veel spektakel! En hoe gaaf is het om zo’n experience een keer bij te wonen?

Vorig jaar zijn we met een groep ondernemers richting Italië gegaan om één van de pareltjes op de racekalender te aanschouwen: De Grand Prix van Monza. En wat was dit een succes! Heb je achteraf spijt gehad dat je niet bent meegegaan of ben je wel meegegaan en wil je deze beleving nog eens over doen, dan hebben wij goed nieuws want wij gaan dit seizoen weer!

Van vrijdag 31 augustus t/m maandag 3 september maken wij in samenwerking met Thinc Ahead een hele speciale reis. Dit weekend gaan we niet alleen genieten van de race, maar hebben we weer een uniek programma met o.a. bezoek bij Ferrari en Maserati, gaan we genieten van de Italiaanse keuken én misschien kom je zelf wel in actie… Dus, meld je snel aan en ben er bij!

GA JE MEE?

De ledenprijs bedraagt € 1.975 ex btw. (€ 2.175 ex btw. voor niet-leden). Hierbij zijn vliegticket, overnachting, eten, consumpties, bezoek concepten en entree F1 inbegrepen.