24-09-2024

24U TREFT | AVULAR MOBILE ROBOTICS

INHOUD

Stap in de wereld van Avular | Mobile Robotics
 
Op dinsdag 24 september duiken we met 24U in de wereld van drones en robotica. In de prachtige ‘glaskathedraal’ op Strijp-T wordt je meegenomen in het verhaal van Avular.
 

Avular is een pionier in de wereld van mobiele robotica. Met haar roots in Eindhoven, en als spin-off van de Technische Universiteit Eindhoven brengen ze state of art robotica techniek naar de markt. Avular is een jong bedrijf met als missie om de wereld van complexe mobiele robotica beschikbaar te maken voor iedereen. 

Dit zodat allerlei processen veiliger, efficiënter en met meer plezier uitgevoerd kunnen worden. Avular kent een divers product portfolio, met als basis hun autonomie kits bestaande uit hard- en software om machines van klanten autonoom te maken. Daarnaast bestaat het portfolio uit meerdere rijdende en vliegende varianten met dezelfde autonomie technologie als in de kits. Deze varianten kunnen gebruikt worden als platform voor het snel ontwikkelen van nieuwe business-cases met hun klanten, of out-of-the box voor inspectie en transport. Ze bieden deze oplossing aan in meerdere markten waaronder, agrarische, bouw en constructie, industriële inspectie, security en educatie en entertainment.

In de afgelopen vier jaar is Avular vertienvoudigd en uitgegroeid tot een sterk multidisciplinair team met een sterke in-house development basis. Met deze snelle groei zijn ze altijd op zoek naar divers talent, en naar nieuwe klanten om samen met hun bedrijfskennis en techniek de wereld mooier en beter te maken.

Programma

14:00 aanvang koffie/thee en iets lekkers
14:25 Openingswoord 24U
14:30 Keynote Albert Maas over Avular
15:15 rondleiding in groepen
16:00 afsluitende borrel
17:00 Einde

Sprekers

Albert Maas

CEO en mede-oprichter Avular

Info

Aanmelden: Voor leden van 24U verloopt het aanmelden via de 24U App. Download deze app mocht je dat nog niet gedaan hebben en meld je dan meteen aan voor deze en de andere events.

Niet leden: Jij bent van harte welkom om eenmalig kennis te komen maken met ons netwerk. Heb je interesse, mail dan naar netwerk@24uurinbedrijf.nl

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven