24U TREFT

Donderdag 21 februari organiseert 24 uur in bedrijf een 24U TREFT bij DAF TRUCKS, Hugo van der Goeslaan 1 in Eindhoven. Deelname uitsluitend voor 24U leden.

Programma:

13.00 uur
Ontvangst met koffie en thee in pantry D06

13.30 uur
Bedrijfsfilm

13.45 uur
Rondleiding door productiefaciliteiten

15.00 uur
Directeur Corporate Communication Rob Appels zal een algemene inleiding geven en dhr. Harrie Wolters (President – Directeur) zal dieper ingaan op Lean Manufacturing.

16.00 uur
Einde

DAF is onbetwist marktleider op de Nederlandse vrachtwagenmarkt. Grofweg één op de drie trucks die hier geregistreerd worden, is een DAF. Maar tot hoever kan DAF nog opschalen? In goede tijden snel opschakelen om de grote vraag naar vrachtwagens te kunnen volgen. Het was in het verleden weleens een probleem voor DAF. In het afgelopen jaar voerde de Eindhovense truckfabrikant zijn productietempo vlot op.

In zes stappen in negen maanden tijd is het aantal dagelijks te bouwen vrachtwagens uitgebreid van 210 naar het recordniveau van 250 per dag. Tijdens de 24U Treft krijgen wij een kijkje in het fascinerende productieproces van DAF en horen we meer over de mogelijke vervolgstappen. Stel dat DAF nog eens moet opschalen? Gebeurt dat dan in Nederland of in Engeland en wat zijn de consequenties hiervan? En hoever is DAF met de ontwikkeling van elektrische trucks?

24U TREFT | DAF TRUCKS

21.02.2019, 13.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Uitsluitend voor 24U-leden