28-09-2023

24U TREFT
STAP IN DE WERELD VAN VDL GROEP

Inhoud

Stap in de wereld van VDL Groep

Op 28 september duiken we met 24U in De Wereld van VDL. In het prachtige Experience Center word je meegenomen in het DNA en de innovatiekracht van het 70 jaar oude industriële familiebedrijf. Door middel van state of the art-technologie word je alles verteld over de 5 groeimarkten van VDL Groep: Science, Technology & Health, Mobility, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech.
De verhaallijnen worden ondersteund door producten uit de koker van VDL: onder andere het Vessel (het hart van de EUV-chipmachine van ASML) en een ondersteuning structuur van de megaspiegel van ’s werelds grootste telescoop die in Chili op 3 kilometer hoogte wordt gebouwd tonen de innovatieve ontwikkel- en maakkracht van VDL. Videoprojecties maken het verhaal van VDL compleet, gelaagd én persoonlijk. VDL Groep (meer dan 100 bedrijven, bijna 17.000 medewerkers en een jaaromzet van 5,8 miljard euro) is een bedrijf met vele expertises. Beweging en beleving – dát blijft de bezoeker bij na een bezoek aan De Wereld van VDL. Hologrammen die verschijnen, oplichtende objecten, draaiende geëxplodeerde wielen van een MINI en dansende robots maken De Wereld van VDL tot een hightech-ervaring.

Dus meld je snel aan om er bij te kunnen zijn!

 

Programma

14.00 uur 
Start

17.00 uur
Einde

Aanmelden

Spreker

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

 


Share

Zet in je beginscherm

Klik hieronder om de 24U website in het beginscherm van je telefoon te zetten