Maandag 11 februari is alweer de 16e editie van onze talkshow 24U VONKT! met bijzondere tafelgasten zoals oa de oprichter van 24Kitchen, Jan Dekker. Ontvangst is vanaf 19.30 uur in het Parktheater en we starten om 20.00 uur met de uitzending (ca 90 min.). 24U VONKT! wordt opgenomen en uitgezonden door Studio040.

PROGRAMMA
Tafelinterviews / pitchpodium /  theater optreden  / standup column

Na tv-zender 24Kitchen stort ondernemer Jan Dekker zich met een digitaal – reclamevrij – platform op gezond leven. Dat is hard nodig, zegt Dekker, ‘want ik voel dat de samenleving zieker wordt’. Vorig jaar december lanceerde Dekker met FoodFirst Network een videoplatform voor een gezonde leefstijl. De Netflix voor een gezonder en vitaler leven. “We moeten anders kijken naar onze leefstijl en hier winst uit halen. Dat was mijn belangrijkste motivatie om met FoodFirst Network te starten.”

Nina Hoff is CEO en Co-Founder van byFlow en onlangs uitgeroepen, tijdens de Viva 400 uitreiking, als tech talent van 2018. byFlow is een 3D-printfabricant die zich richt op het ontwikkelen van 3D technologie voor de voedselindustrie. De technologie van byFlow kan inmiddels meer dan 50 ingrediënten printen. Door met een 3D-printer voedsel te maken, wil Nina onder andere de voedselverspilling aanpakken en proberen een omslag te maken in de voedselindustrie. byFlow werkt samen met invloedrijke multinationals, om oplossingen te vinden voor specifieke behoeftes op het gebied van 3D voedsel printen. Zo onderzoeken partners van byFlow de mogelijkheden van de print technologie onder andere op de groep patiënten met slikproblemen

24U VONKT! | Eindhoven

11.02.2019, 19.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon en mogen max 2x deelnemen.