Maandag 23 september is alweer de 17e editie van onze talkshow 24U VONKT! Ontvangst is vanaf 19.30 uur in het Parktheater en we starten om 20.00 uur met de uitzending (ca 90 min.).

PROGRAMMA
Tafelinterviews / pitchpodium /  theater optreden  / standup column

Charlotte en Fleur Melkert
Co-founders en CEO Equalture

Op hun negentiende begonnen zij hun eerste bedrijf. Al snel hadden ze door dat de recruitment-markt enorm achterloopt op de innovatie in andere bedrijfstakken en besloten daarom het roer om te gooien van bureau naar recruitment technologie: Equalture. Equalture is een pre-selectietechnologie dat bedrijven helpt bij het voorspellen van de toekomstige performances van hun sollicitanten. Dit gebeurt o.a. door inzet van gamification en een zelflerend algoritme. Doel: de recruitment industrie flink op z’n kop zetten, een nieuwe manier van recruitment te introduceren, namelijk het aannemen van mensen op potentie en skills in plaats van prestaties in het verleden. Daarnaast maken zij kans op de titel ‘meest talentvolle online ondernemer 2019’. Hoe gaan ze de markt veroveren? En op welke manier overtuigen zij hun potentieel?

John van den Oetelaar
Hoofdredacteur Eindhovens Dagblad

Met een grote passie voor het maken van muziek, is John al 24 jaar werkzaam bij het Eindhovens Dagblad. Na uiteenlopende taken te hebben vervuld, is hij nu aangesteld tot hoofdredacteur. Met zijn verfrissende blik op actualiteit schrijft hij zijn columns en maakt ons deelgenoot van zijn wereld. In de door hem en zijn vader gebouwde studio, het Zwarte Gat, schrijft hij zijn stukken en maakt hij muziek.  Hoe ziet de toekomst van de media eruit? Blijft de papieren krant bestaansrecht hebben of is het straks alleen voor de elite? 

24U VONKT! | Eindhoven

23.09.2019, 19.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon en mogen max 2x deelnemen.