24U VONKT!

Maandag 8 oktober is alweer de 14e editie van onze talkshow 24U VONKT! met ook deze keer weer bijzondere tafelgasten. Ontvangst is vanaf 19.30 uur in het Parktheater en we starten om 20.00 uur met de uitzending (ca 90 min.). 24U VONKT! wordt opgenomen en uitgezonden door Studio040.

PROGRAMMA
Tafelinterviews / pitchpodium /  theater optreden  / standup column

Bert-Jan Woertman
Directeur BIC
Bert-Jan Woertman is per 1 september 2018 aangesteld als Campus Directeur van de Brainport Industries Campus (BIC). Hij is de eerste die deze nieuwe functie gaat vervullen. “Op de BIC bundelt de hightech maakindustrie haar krachten om de internationale positie te versterken. Een fantastische ambitie en een enorme uitdaging maar wel een die bij mij past,” aldus Woertman. Hoe was de eerste maand en wat zijn de ambities van Eindhoven en BIC?

Maarten Franken
GoodHabitz
Hoe breid je een succesvol online trainingsbedrijf uit naar het buitenland?
Maarten Franken, algemeen directeur van GoodHabitz, vertrouwt op zijn gevoel. “We reizen regelmatig af naar het buitenland om ons netwerk uit te breiden. Zo komen we in contact met verschillende mensen, tot we iemand tegenkomen waarvan we denken: ja, die past bij ons.”De formule van GoodHabitz, opgestart in 2011 in Eindhoven, wordt vergeleken met die van Netflix. Zo werkt GoodHabitz continu aan nieuw kwalitatief hoogwaardig trainingsaanbod en mag iedereen die lid is zoveel online trainingen volgen als hij of zij wil. Wat is het recept van hun succes?

24U VONKT! | Eindhoven

08.10.2018, 19.30


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €25,- (excl BTW) per persoon en mogen max 2x deelnemen.