24U Winter

De winter is weer op komst. Op dinsdag 15 december vanaf 16.00 uur organiseren wij bij de Fifth NRE, Gasfabriek 5, een borrel om gezellig met elkaar op verhaal te komen.

Wanneer:
Dinsdag 15 december

Aanvang:
16.00 uur

Locatie:
Fifth NRE

Einde:
19.00 uur

Een nieuw concept in een oud jasje. Een plek waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd, een lekker drankje. Waar je kunt luisteren naar de meest uiteenlopende livemuziek. Een rustige omgeving, verstopt in een drukke stad. En dat maakt het NRE terrein uitermate geschikt voor Fifth. Als een energiebron van het hedendaagse Eindhoven.

Graag willen wij met jullie proosten op het afgelopen jaar en alvast vooruitblikken op datgene wat gaat komen. We ontvangen jullie hiervoor op dinsdag 15 december van 16.00 uur tot 19.00 uur in de unieke ambiance van Fifth NRE.

24U WINTER

15.12.2020, 16.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen €30,- (excl BTW) per persoon. Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.