24U ZOMER

De zomer komt er weer aan. Genieten van de zon, hapjes en een lekker glas. Dit kan bij 24U ZOMER ons nieuwe programma-onderdeel dat valt onder de 24U Vier Seizoenen. Op 28 juni vanaf 16.00 uur organiseren wij in de Philips Fruittuin (Oirschotsedijk 14a) een borrel om de zomer in te luiden.

De Philips Fruittuin werd opgericht door Anton Philips als werkverschaffingsproject. Tegenwoordig is het een boomgaard van 12 hectare vol appel-, peren-, en pruimbomen en wordt het gerund door rasondernemer en 24U-lid Carlos Faes. Naast de fruittuin, bevat de locatie ook een landwinkel, waar je het verse fruit vindt en een ruim assortiment aan streekproducten.

We vinden het fijn om ongedwongen met elkaar het glas te heffen en samen op verhaal te komen. Hapjes en drankjes zijn tot 19.00 uur van ons. Wil je daarna toch nog langer blijven? Dat kan in restaurant De Proeftuin met een ruim assortiment aan pannenkoeken, salades en soepen. Dus voel je vrij om hier, op eigen kosten, in goed gezelschap af te sluiten.

De zomer inluiden is nog nooit zo gezellig geweest!

24U ZOMER | Eindhoven

28.06.2019, 16.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!

Uitsluiten voor 24U leden.