29-10-2024

CLUB NXT | MEET-UP ILSE WOUTERS ACADEMY

INHOUD

Wil je minder stress ervaren in presenteren voor publiek?
Wil je meer impact maken met jouw presentatie?
Of overtuigend jouw mening kunnen geven in een vergadering of juist inspirerend leidinggeven? Zin om te knallen buiten je comfortzone? Dan is deze training iets voor jou. We gaan werken aan ontspanning, kracht en zelfvertrouwen in je persoonlijke presentatie.

Ilse leert je om krachtiger te worden in je persoonlijke presentatie, zodat je meer impact op anderen krijgt.
Geen gekke trucjes, maar the real thing.
Ze maakt je bewust van jezelf, komt razendsnel tot de essentie van jouw eigen persoonlijke presentatie, en leert ze je vooral hoe je sterker bij jezelf kunt blijven. Er is namelijk geen krachtigere communicatie dan authenticiteit.

Deze training geeft jou de kans om te ontdekken waar jouw persoonlijk leiderschap ligt gebaseerd op jouw talent, kracht en zelfvertrouwen. Om controle te krijgen over je zelf presentatie, moet je kunnen vertrouwen op je eigen, innerlijke kompas. Hoe kom ik over? En hoe wil ik dat ik over kom?

Programma

15.30 UUR
Inloop

16.00 UUR
Training pitchen & presenteren

18.00 UUR
Bites & Drinks

19.00 UUR
That’s it!

LOCATIE
Ilse Wouters Academy

Sprekers

Ilse Wouters

Info

Aanmelden:Voor leden van 24U verloopt het aanmelden via de 24U App. Download deze app mocht je dat nog niet gedaan hebben en meld je dan meteen aan voor deze en de andere events.

Niet leden: Jij bent van harte welkom om eenmalig kennis te komen maken met ons netwerk. Heb je interesse, mail dan naar netwerk@24uurinbedrijf.nl

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven