04-09-2024

CLUB NXT | Veerkracht

INHOUD

Marijn Kortstra is de founder van no.dots, een toonaangevend digital agency gevestigd in Eindhoven. Gedreven door een passie voor marketing en webontwikkeling, werkt het team van no.dots zowel met start-ups als met grote, bekende merken die hun eigen producten op de markt brengen. Marijn speelt een cruciale rol in het adviseren van deze merken bij hun positionering en het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën.

Naast zijn ondernemingsactiviteiten is Marijn een inspirerende spreker die zijn persoonlijke verhaal deelt over veerkracht en doorzettingsvermogen. Zijn reis als ondernemer is gekenmerkt door uitdagingen en successen, en hij heeft geleerd hoe belangrijk het is om sterk te blijven, zowel in professionele als persoonlijke situaties. Marijn’s inzichten en ervaringen bieden waardevolle lessen voor iedereen die op zoek is naar inspiratie over ondernemerschap of op zoek is naar praktische adviezen in de snel veranderende digitale wereld.

Programma

16.30 UUR
Inloop

17.00 UUR
Interview & Interactieve Q&A

18.00 UUR
Netwerken

18.30 UUR
Sushi & Drinks

19.30 UUR
That’s it!

LOCATIE
MELT

Sprekers

Marijn Kortstra

Oprichter No.Dots

Info

Aanmelden:Voor leden van 24U verloopt het aanmelden via de 24U App. Download deze app mocht je dat nog niet gedaan hebben en meld je dan meteen aan voor deze en de andere events.

Niet leden: Jij bent van harte welkom om eenmalig kennis te komen maken met ons netwerk. Heb je interesse, mail dan naar netwerk@24uurinbedrijf.nl

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven