23-11-2023

24U KICK OFF | EERBETOON AAN WIM VAN DER LEEGTE

 

INHOUD

Het kan je niet aan de aandacht zijn voorbijgegaan dat Wim van der Leegte zaterdagnacht is overleden. Donderdag zouden wij tijdens de 24U Kick Off een groot interview hebben met zijn zoon Willem. Vanzelfsprekend zal dit interview nu niet doorgaan.

Maar we kunnen het verlies van zo’n gezichtsbepalende ondernemer in deze regio niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zal deze ochtend volledig in het teken staan van Wim van der Leegte. En dat doen we met een aantal bijzondere gasten.

Eric van Schagen kende Wim persoonlijk erg goed – als mens en als ondernemer – en weet als geen ander hoe het is om een familiebedrijf te runnen.
Marcel Brands bekroonde hem onlangs nog tijdens het jubileumfeest van PSV als erelid van de club en zal praten over de clubliefde van Wim. Zo was hij actief in de Raad van Commissarissen en was hij een van de grondleggers van het PSV Brainport partnership.

En misschien heb jij ook wel een korte anekdote om te delen. Dat kan, want we eren Wim namelijk met z’n allen.

Dus ben er bij aanstaande donderdag op de High Tech Campus en eer met ons Wim van der Leegte.

Programma

07.15 UUR
ONTVANGST EN ONTBIJT

08.00 UUR
EERBETOON & INTERVIEUWS

09.00 UUR
NETWERKEN

10.00 UUR
EINDE EN WEER AAN HET WERK

LOCATIE
High Tech Campus

Sprekers

Info

Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Prospect mogen eenmalig gratis een event bijwonen.
Niet-leden betalen €49,95,- (excl BTW) per persoon, deelname in overleg.

Middels aanmelding ga je akkoord met het feit dat er foto’s en video opnames gemaakt kunnen worden en evt. verspreiding via sociale media.

Scroll naar boven