24U MASTERCLASS

Vrijdag 24 januari van 12:00 uur tot 18:00 uur organiseert 24U haar eerste Masterclass. 24U masterclass is een nieuw onderdeel van 24 uur in bedrijf (24U). Het is een dagvullend programma vol colleges en dialoog met een professional. Het event maakt deel uit van pakket B.  Als je met lidmaatschap A bij 24U bent aangesloten, kun je tegen een betaling van €375,- ook deelnemen aan de masterclass. Ben je geen lid van 24U in bedrijf, maar wil je hier wel graag bij zijn? Dan bedraagt de deelname €450,-. Eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen. Een deel van de omzet wordt gedoneerd aan een goed doel, in dit geval WeForest.

Hij is de vierde generatie van zijn familie die aan het hoofd staat van Brabantia. Sinds 2012 laat CEO Tijn van Elderen zijn licht schijnen op het bedrijf dat ondertussen is uitgegroeid tot een internationaal design merk. ‘’Ik ben ervan overtuigd dat je als mens waarschijnlijk het meest effectief bent als je eigen waarden de leidraad zijn van je handelen en dat in jouw organisatie past. Daarvoor moet je jezelf goed kennen en weten wat jouw persoonlijke waarden zijn maar ook de organisatie en haar waarden goed kennen. Dan komt het erop neer of die twee in elkaars verlengde liggen’’, aldus van Elderen.

 

Op de 24U masterclass vertelt Tijn van Elderen over zijn persoonlijke leidraad, zijn leiderschap en zijn lessen. Tijn zal tevens aan de hand van een aantal stellingen persoonlijk de dialoog aangaan met deelnemers in een individueel gesprek.

MASTERCLASS | Ehvn | R'dam

24.01.2020, 12.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!