PREMIÈRE AVOND

24U nodigt jou uit voor de exclusieve première avond van de allernieuwste James Bond film: NO TIME TO DIE, op vrijdag 2 april in Lab- 1, (keizersgracht 19) van 19.00 – 00.00 uur.
Wil jij als eerste deze film op het witte doek zien mis deze unieke avond dan niet! Wij begrijpen dat je dit event niet alleen wilt beleven dus neem je partner, collega’s en relaties ook mee. De rode loper ligt klaar dus we vragen je om in stijl te komen (smoking niet verplicht).

Een première ticket kost €49,50,- dit is inclusief ticket, bits, bites and drinks, uiteraard praten we na over deze film-klasieker tijdens de naborrel. Deze avond wil je niet missen!

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA zoekt hem echter op en roept de hulp van Bond in bij een ontvoeringszaak. De zoektocht leidt naar het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

PREMIÈRE AVOND JAMES BOND: NO TIME TO DIE

02.04.2021, 19.00


Koop tickets »

Aanwezigen

Bekijk deelnemers »

Altijd snel en gemakkelijk zien wie er aanwezig zijn?
Download de 24U app!